Misteri Rencana Allah

2
eusi
1. Rencana Allah mangrupikeun Misteri pikeun Kalolobaan
2. Naha Penciptaan? Naha Manusa? Naha S├ętan? Naon ari Kaleresan? Naon ari Misteri Istirahat sareng Dosa?
3. Naon anu Diajarkeun Agama Dunya?
4. Naha Allah Ngawenangkeun Kasangsaraan?
5. Naha Gusti Nyiptakeun Anjeun?
6. Aya Rencana Jangka Panjang
7. Panutup Komentar
Inpo leuwih

 

Misteri Rencana Allah

Posted in Sundanese