Category: Sundanese

Injil Karajaan Allah

Kunaon manusa henteu tiasa ngabéréskeun masalahna? Naha anjeun terang yén hal-hal anu munggaran sareng terakhir nunjukkeun Yesus nginjil ngeunaan Injil Karajaan Allah? Naha anjeun terang yén Karajaan Gusti mangrupikeun tekenan para rasul sareng jalma-jalma anu pangikutna anu nuturkeun aranjeunna? Naha

Posted in Sundanese