Category: Comorian

Ngeunaan jasmani anjeun pernah lapar sesuatu

3 LAWANGNA 1. Asupna ti kami tangtu salamet jeung bisa asup atawa? 2. Jelema sanés salawasna anjeun kuciwa ernah teu hubungan anjeun? 3. Unggal jelema nyoba nyandak kauntungan ti anjeun amunkitu? 4. Teh lir pangangon anu bumela akumaha ersama kenal

Posted in Comorian