Category: Kongo

Injil Karajaan Allah

3 Eusi 1. Naha umat manusa gaduh solusi? 2. Injil naon anu diwawarkeun ku Yesus? 3. Naha Karajaan Allah dikenal dina Perjanjian Lama? 4. Naha para Rasul ngajarkeun Injil Karajaan? 5. Sumber di luar Perjanjian Anyar ngajarkeun Karajaan Allah 6.

Posted in Kongo

Injil Karajaan Allah

3 Eusi 1. Naha umat manusa gaduh solusi? 2. Injil naon anu diwawarkeun ku Yesus? 3. Naha Karajaan Allah dikenal dina Perjanjian Lama? 4. Naha para Rasul ngajarkeun Injil Karajaan? 5. Sumber di luar Perjanjian Anyar ngajarkeun Karajaan Allah 6.

Posted in Kongo